• Noir Facebook Icône
  • Noir Icône Instagram
  • Noir LinkedIn Icône
  • Noir Pinterest Icône

201845_

PROJECT : SOLENO

LOCATION : SAINT-JEAN-SUR-RICHELIEU

SUPERFICIE : 15 380 FT2 - 1430 M2

PROJECT SERVICES : CONCEPTION AND DEVELOPMENT

BUDGET : $$$

 

MANDATE : Enrich Soleno's new headquarters space by translating their environmental values ​​and branding into a spatial concept.

We have designed different formal and informal areas for the employees, focused on collaboration, performance and innovation. Workspaces are punctuated by green walls, the company's iconic color, to increase employees' sense of pride and belonging to their workplace.

 

The imposing double height entrance hall is the heart of the project, inviting colleagues, associates and friends to visit the place that employees proudly call "Soleno Museum", telling the story of the family business. As sustainable development is a constant concern for Soleno, we have mainly proposed materials that meet their environmental criteria, allowing their ecological footprint to be continuously reduced.

Pictures credit : Maxime Brouillet