• Noir Facebook Icône
  • Noir Icône Instagram
  • Noir LinkedIn Icône
  • Noir Pinterest Icône

201821_

PROJECT : EVOLUTION WELLNESS CENTER

LOCATION : NUN'S ISLAND

SIZE 2850 FT2 - 326 M2

PROJECT SERVICES : CONCEPTION AND DEVELOPMENT

BUDGET :  $$$

 

MANDATE : Design a wellness center where space is rhyme with tranquility. Create a path that allows different functions to coexist in harmony.

Black and white predominate to create a space at once relaxing and soothing where an infinite of possibilities are create. The addition of wood to the space provides warmth and allows the user to feel at ease and comfortable. The conference room at the center of this project is completely glazed, which allows for a sharing core, visible from all angles, acting as focal point and where everything revolves around.

 

This path in space is illustrated as being also the path to be taken to reach our goal: well-being, which translates into the yoga room. This yoga room represents everyone's personal accomplishment; uncluttered and full of natural light, it allows you to recharge your batteries and to take a moment dedicated to yourself

 

Pictures credit : David Boyer